ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΜΟΝΙΜΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το Tattoo Remoov 88 είναι μια μοναδική και μη επεμβατική μέθοδος αφαίρεσης δερματοστιξιών του σώματος και του μόνιμου μακιγιάζ του προσώπου.
Χρησιμοποιεί αποκλειστικά την βελόνα dermo power 88 και το κατάλληλο υγρό remoov της Linda Paradis.
Το υγρό αυτό αποτελεί το πιο αποτελεσματικό και ισχυρό προϊόν αφαίρεσης τατουάζ στον κόσμο. Αποτελείται από 40% νερό και μόρια από ουσίες τροφίμων και καλλυντικών. Δεν εισάγεται μέσα στο δέρμα παρά μόνο εφαρμόζεται με την ειδική βελόνα στην επιφάνεια αυτού, προκαλώντας την άνοδο των χρωστικών, ανεξαρτήτως της χημικής τους σύστασης (ανόργανα ή οργανικά χρώματα). Λειτουργεί λοιπόν αντίστροφα από τα laser τα οποία διασπούν τα μόρια της χρωστικής και τα προωθούν στην κυκλοφορία του οργανισμού.

  • 100% αποφυγή σχηματισμού ουλής
  • δεν περιέχει οξύ
  • δεν περιέχει διάλυμα αλατιού
  • δεν περιέχει γαλακτικό οξύ
  • απλή και εύκολη χρήση
  • γρήγορη και χωρίς πόνο

Ο πελάτης μπορεί να συνεχίσει κανονικά τις δραστηριότητές του,  χωρίς κανένα σημάδι, ενώ επίσης χρειάζεται λιγότερες επισκέψεις από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο αφαίρεσης.
Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος, το βάθος που εμφυτεύτηκε η χρωστική, την παλαιότητα του τατουάζ, το πλήθος των εφαρμογών, τον κορεσμό του χρώματος και την ποιότητα της χρωστικής. Το βέβαιο είναι η αφαίρεση ενός ανεπιθύμητου τατουάζ χωρίς την παραμικρή βλάβη του δέρματος.
Μετά το τέλος της συνεδρίας πρέπει να εφαρμόζονται τα κατάλληλα προϊόντα φροντίδας για την ταχύτερη ανάκαμψη του δέρματος.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ